Schakel titel

Toggle inhoud hoort hier, klikt u op de knop Bewerken om deze tekst te veranderen.

Eén op één coaching

In een één op één coachingssessie gaan we aan de slag met datgene waar jij tegenaan loopt. In de intake leren we elkaar kennen en ontrafelen we samen waar de kern van het probleem ligt. Van daaruit maken we een plan: hoe gaan we dit aanpakken en wat heb jij hiervoor nodig? Ik help, begeleid en confronteer. Ik maak je aan het lachen, misschien wel aan het huilen en alles daar tussenin. Ik leer je bewust te worden en grip te krijgen op alles wat zich in jouw hoofd afspeelt, ik geef je inzichten en huiswerk mee en we zorgen er samen voor dat jij je doel gaat behalen.

Je gaat de deur uit vol enthousiasme en bomvol vaardigheden om alles aan te pakken wat op je pad komt, sturing te geven aan je leven en te werken naar meer geluk en tevredenheid.

Een coachingstraject bestaat uit een intakegeprek, 6 coachingsgesprekken van een uur en een afsluitend gesprek. Deze gesprekken vinden plaats via videobellen of op mijn kantoor in de Spinnerij in Enschede.

Een coachingstraject kost €495,- incl BTW.

(Extra) Losse sessies boeken?

Prijs: €85,- incl. BTW

 

Inspiratiesessie

Weet jij heel duidelijk waar jouw probleem ligt en ben je op zoek naar specifieke handvatten om met jouw probleem aan de slag te gaan? Is een coachingstraject niet iets voor jou maar zou je wel graag samen aan de slag gaan om een bepaald probleem te tackelen of om wat handvatten te krijgen? Dan is een inspiratiesessie helemaal iets voor jou!

In 90 minuten gaan we keihard aan de slag met datgene waar jij tegenaan loopt. Ik stuur je voorafgaande aan ons gesprek een formulier met vragen op en aan de hand van jouw antwoorden gaan we aan de slag. Ik ga je helpen beter inzicht te krijgen in jezelf, leren hoe je meer grip kunt krijgen op je gedachtes (en daarmee je gevoel, gedrag en resultaat) en leren hoe je je probleem kunt aanpakken.

Een inspiratiesessie duurt ongeveer 90 minuten.

Prijs: €125,- incl BTW