‘Happy Quarantine’

e-mailprogramma voor jouw medewerkers!

Met alles wat er momenteel speelt zijn veel bedrijven op zoek naar hoe zij hun medewerkers hoog gemotiveerd kunnen blijven houden. De combinatie van de gedeeltelijke lockdown en de donkere dagen zorgt ervoor dat mensen minder energie hebben, zich vaak minder gemotiveerd en negatief voelen.

Wil jij jouw werknemers een hart onder de riem steken? Helpen om hoog gemotiveerd te blijven werken en zich verbonden te blijven voelen met het bedrijf en elkaar? Mijn e-mailprogramma ‘Happy Quarantine’ is hier een fantastisch laagdrempelig middel voor.

6 weken lang krijgen jouw medewerkers 2 keer per week een mail in hun inbox bomvol praktische tips, tricks, oefeningen, enthousiasme en een peptalk hier en daar om ze positief en hoog gemotiveerd te houden!

Mijn e-mailprogramma laat zien dat je met kleine veranderingen een groot verschil teweeg kunt brengen. Laagdrempelig, inspirerend, soms confronterend maar ook gewoon heel erg leuk! Tips en oefeningen die je gelijk kunt toepassen en waarvan je gelijk het positieve effect kunt merken.

Merk je dat:

 

→ Jouw medewerkers moeite hebben met de balans vinden (en houden) tussen werk en privé?

→ Mensen zich gestresst en bezorgd voelen?

→ Medewerkers overprikkeld zijn en minder productief werken thuis?

→ Medewerkers moeite hebben zich geïnspireerd en gemotiveerd te voelen?

 

En zou je graag zien dat je werknemers handvatten krijgen om hiermee om te gaan? Om hun mindset op een hele praktische manier te veranderen? Dat hun werkgeluk omhoog gaat, ze gemotiveerd zijn en dit zorgt voor minder uitval en verzuim?

Pak het dan nu gelijk aan met mijn e-mailprogramma!