Wat houdt coaching in?

Coaching is een compleet andere ervaring dan bijvoorbeeld het aangaan van therapie bij een psycholoog of gesprekken met een maatschappelijk werker. Waar psychologen zich vooral richten op het verwerken van het verleden en het hiermee om leren gaan in het heden richten we ons bij coaching op het heden en de toekomst en gaan we vooral praktisch aan de slag.

We gaan samen uitzoeken waar jij tegen aanloopt en wat daar eigenlijk de basis van is. Daarna stellen we samen een doel en werken we daar naar toe! Ik ga je uitdagen om jezelf vaardigheden te leren die je uiteindelijk de antwoorden op je vragen gaan geven. Vragen zoals: waarom ben ik zo onzeker? Waarom lukt het mij maar niet om mijzelf te accepteren zoals ik ben? Ik heb alles wat ik wil, waarom voel ik mij dan niet gelukkig? Ik heb geen idee wat ik wil in mijn leven! Hoe kom ik hier achter?

Ik ga je niet vertellen hoe het moet, ik ga je leren hoe je daar zelf achter kunt komen!

Ik ben een onafhankelijke buitenstaander die je op nieuwe ideeën kan brengen, je nieuwe inzichten bied, je uitdaagt uit je comfort zone te gaan en ik geef je een schop onder je kont als dat nodig is want iedereen weet dat het doorbreken van (gedachte)patronen en onzekerheden niet makkelijk is!