Wie ben ik?

Mijn naam is Rosanne Woudstra. Dertig jaar, maatschappelijk werker & coach en moeder van twee jongens. Na meer dan tien jaar in de zorg gewerkt te hebben met verschillende doelgroepen en vanuit verschillende functies ontwikkelde ik mijn eigen methode waarmee ik mensen leer om grip te krijgen op wat ze denken, hun gedachtenpatronen te achterhalen en deze te veranderen in je eigen voordeel. Inmiddels coach, train en spreek ik dagelijks over mijn methode en help ik mensen fantastische resultaten te behalen. Rust, geluk, veerkracht en zelfverzekerdheid. Hoe? Dat leg ik je uit!

Als er iets is wat ik zou willen is dat wij in onze jonge jaren veel meer zouden leren over hoe ons brein werkt en hoe belangrijk onze gedachten zijn. We zijn ons er veelal niet van bewust maar onze gedachtes creëren onze complete belevingswereld. Dat ene zinnetje wat dagelijks (bewust of onbewust) door jouw hoofd spookt kan jouw hele leven saboteren.

‘Wat als mensen dit belachelijk vinden?’
‘Ik moet dit niet doen, dat kan ik nooit’.
‘Ik zie er niet uit’.
‘Dit is veel te hoog gegrepen voor mij’.
‘Niemand zit op mij te wachten’.
‘Wat als hij me niet leuk vindt..’

Zinnetjes waarvan je je amper bewust bent maar wel je gevoel, gedrag en je resultaten compleet beïnvloeden.

Tenminste, als je het toelaat.

En dat toelaten.. Dat is wat we massaal doen. Waarom? Omdat we geen idee hebben wát we denken. En als je niet weet wat je denkt, hoe moet je het dan veranderen?

Maar ondanks dat je vaak helemaal niet bewust bent van de hoeveelheid negatieve gedachtes, welke negatieve gedachtes je hebt, en waarom we die hebben, handelen we er wel naar.

We zetten niet de stappen die we zouden willen in ons leven. Laten ons geluk van anderen afhangen. Bedenken hele scenario’s in ons hoofd van wat anderen er wel niet van zouden kunnen denken als jij … (vul maar in) doet. Kortom: we leven niet zoals we zouden WILLEN leven.

En daar help ik jou verandering in aan te brengen met behulp van mijn methode rondom brainmanagement. De methode die jou gaat helpen om meer grip te krijgen op hoe je denkt en je complete mindset gaat veranderen!

Ik weet in wat voor wereld wij leven, hoeveel er van je gevraagd wordt en hoeveel ballen je dagelijks in de lucht probeert te houden! Ik begrijp welke druk er op ons ligt en hoeveel ontelbare keuzemogelijkheden er zijn. De continue afleiding en prikkels door apps en social media en de illusie van ‘hoe een geweldig leven anderen hebben’.

Maar ik weet ook dat het anders kan, dat je echt ultiem kunt genieten van het leven. Dat je weet wie jij bent, wat jij wilt en dat je, ondanks alles wat het leven je soms voor je voeten gooit, altijd weer terug kunt vallen op die positieve basis.

Ben jij er ook klaar voor om je gedachten vóór jou te laten werken i.p.v. te laten tegenwerken? Mail mij dan via het contactformulier!

Wil jij iedere 14 dagen een toffe brief in je postvakje ontvangen met interessante tips over zelfontwikkeling én wil jij op de hoogte gehouden worden van alles rondom mijn coachingspraktijk? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief!