Wie ben ik?

Mijn naam is Rosanne Woudstra. Maatschappelijk werker & coach, zelfbenoemd selfhelpjunkie, en bovenal amateur cheerleader. Dat laatste voer ik vooral uit tijdens mijn coachingsgesprekken met jou! Want naast dat ik graag samen met jou de oorzaak aanpak van wat je tegenhoudt om het leven van je dromen te leiden ben ik ook iemand die je inspireert enthousiast te zijn. Zin te hebben in het leven, vanuit een positieve mindset je leven te leven en vooral heel erg te genieten. Want hoe cliche het ook is: je hebt maar één leven. En wie wil er nou niet terugkijken op een leven vol hoogtepunten van achter de geraniums!

”Hoe kom jij aan al die positiviteit” is een vraag die mij geregeld gevraagd word. Tot een jaar of 5 geleden had ik hier geen antwoord écht op. Ik ben gewoon zo dacht ik altijd maar. Inmiddels weet ik wel beter. Alle dingen die je meemaakt, in combinatie met wat je qua genen hebt meegekregen, maken wie jij bent en ik leerde al jong dat positief denken in creatieve oplossingen je veel verder brengt dan het rond blijven hangen in negatieve gedachtenpatronen.

Ik heb sinds mijn 13e chronisch pijn. Wat begon met pijn op mijn ribben en borstkas eindigde in veel pijn in mijn hele lichaam. Na jaren van dokteren, zonder enig resultaat, kwam ik er achter dat ’wat je aandacht geeft groeit’ helemaal waar is. Dus ik besloot, hoe jong ik ook was, om mijn pijn geen aandacht meer te schenken. Op dat moment wist ik niet dat ik hiermee de basis legde voor mijn positieve mindset maar ik deed het wel. Inmiddels zijn we bijna 15 jaar verder en heb ik mijn Bachelor in Social work behaald, werk ik al sinds mijn 19e als hulpverlener en coach, blog ik vol plezier op lifebyrosie.nl, trouwde ik met de leukste man op aarde en kregen we twee fantastische zoons. Ja mijn pijn is er nog steeds maar daar ben ik helemaal oké mee.

Mede door mijn opleiding, werk en zelfhulpboeken verslaving heb ik een methode ontwikkeld die je helpt om meer grip te krijgen op jouw gedachtenpatronen, en daarmee je gehele belevingswereld: brainmanagement.

Ik weet in wat voor wereld wij leven, hoeveel er van je gevraagd wordt en hoeveel ballen je dagelijks in de lucht probeert te houden! Ik begrijp welke druk er op ons ligt en hoeveel ontelbare keuzemogelijkheden er zijn. De continue afleiding en prikkels door apps en social media en de illusie van ‘hoe een geweldig leven anderen hebben’.

Maar ik weet ook dat het anders kan, dat je echt ultiem kunt genieten van het leven. Dat je ondanks al deze dingen weet wie jij bent, wat jij wilt en dat je, ondanks alles wat het leven je soms voor je voeten gooit, altijd weer terug kunt vallen op die positieve basis.

Wil je samen aan de slag gaan? Mail mij dan via het contactformulier!

Wil jij iedere 14 dagen een toffe brief in je postvakje ontvangen met interessante tips over zelfontwikkeling én wil jij op de hoogte gehouden worden van alles rondom mijn coachingspraktijk? Schrijf je dan nu in voor mijn nieuwsbrief!